Barcelona dostala masívnu ponuku presahujúcu 80 miliónov eur za Raphinhu zo Saudskej Arábie

Zdieľať:

Joaquim Piera zo SPORT uvádza, že Barcelona tento týždeň dostala zo Saudskej Arábie obrovskú ponuku na Raphinhu.

Správa naznačuje, že veľká štvorka zo Saudskej Arábie, Al-Hilal, Al-Nassr, Al-Ittihad a Al-Ahli, by všetci chceli v lete dostať Raphinhu.

Barcelona ako taká dostala tento týždeň masívnu ponuku pre brazílskeho reprezentanta. V skutočnosti by prestupová cena, ktorú sú ochotní zaplatiť, ďaleko prevyšovala cenu, ktorá urobila Barca pre 27-ročného hráča, čo bolo 80 miliónov eur.

Treba pripomenúť, že Raphinha prišiel do Barcy v roku 2022 z Leeds United za 57 miliónov eur a podpísal zmluvu na päť sezón, z ktorých dve budú amortizované 30. júna. Jeho aktuálny plat sa pohybuje okolo 5,5 milióna eur v čistom za sezónu.

Športový manažment Barcelony predtým tvrdil, že nemal v úmysle predať Raphinhu. Katalánci ignorovali všetky ponuky, ktoré prišli počas leta a januára.

Nateraz neprišla žiadna odpoveď zo strany Blaugrana, čo je logické vzhľadom na to, že sezóna vstupuje do rozhodujúcej fázy.

Finančná situácia klubu a lukratívna ponuka zo Saudskej Arábie však môžu veci zmeniť.

Bez ohľadu na športové výkony a úspechy tímu Xaviho Hernandeza do konca sezóny si Barça uvedomuje, že v lete bude musieť uskutočniť viac ako jeden veľký predaj.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: fcbarcelonanoticias.com