Xavi bude informovať mladíka Barcelony, že s ním v budúcej sezóne nepočíta

Zdieľať:

Podľa novinára Javiera Miguela Xavi oznámi mladému útočníkovi Ansu Fatimu, že s ním pre budúcu sezónu nepočíta. Správa bude doručená, keď Barcelona spečatí titul v La Lige, čo znamená, že ak tím získa titul v nedeľu, útočník bude o rozhodnutí informovaný do utorka.

Novinár potvrdzuje, že Fatiho odchod bude súčasťou zrýchlenej klubovej stratégie, ktorá zahŕňa odchody niekoľkých hráčov.

Napriek skorému prísľubu Ansu Fati nesplnil to, čo sa očakávalo. Teraz pri jeho páde zohrali svoju úlohu zranenia, ale aj problémy mimo ihriska týkajúce sa jeho otca Boriho Fatiho ktoré spôsobili veľa škody na jeho reputácii.

Ešte v marci Fatiho otec zavolal Barcelonu a Xaviho pre nedostatok minút a povedal, že jednoducho nerozumie, prečo sa k nemu manažér takto správa.

“Neviem, prečo Xavi nedáva hrať Ansuho.” Musí mať svoje dôvody. Ansu ním nie je znechutený, keďže Xavi bol vždy jeho idolom. Ale ja som ako otec veľmi nahnevaný,“ povedal futbalistov otec.

Teraz v barcelonskej šatni narastá možnosť, že 20-ročný hráč v skutočnosti v lete odíde, a tieto špekulácie len priživuje neustále stúpajúci záujem zo strany anglickej Premier League.

Objavujú sa správy, že Manchester United a Newcastle United už nadviazali kontakty s hráčovými zástupcami, pričom záujem majú aj Liverpool a Tottenham Hotspur.

Budúcnosť Fatiho v Barcelone je mimoriadne neistá a vedomosť, že by jeho predajom mohol priniesť slušný príjem, je pre Barcelonu celkom lákavým aspektom.

V rámci zrýchleného procesu odchodov hráčov tím už potvrdil, že Sergio Busquets nebude pokračovať po prebiehajúcej sezóne. Odíde pravdepodobne aj veterán  Jordi Alba. Celkovo bude Barcelona toto leto jedným z najvyťaženejších tímov na prestupovom trhu.

Zdroj: barcauniversal
Foto: keepup