Newcastle pripravuje ponuku na porazenie Arsenalu hviezde Barcelony

Zdieľať:

Newcastle je údajne „ochotný“ zaplatiť veľkú sumu za získanie krídelníka Barcelony Raphinhu toto leto, pričom bývalá hviezda Leedsu je silne spojená s odchodom.

Eddie Howe otvorene priznal, že chce priviesť nejakých „elitných“ hráčov. Teraz, keď sú Magpies predurčení kvalifikovať sa do Ligy majstrov, čaká ich rušné prestupové obdobie.

Raphinha má určite kvalitu na to, aby posunul Newcastle o ďalšiu úroveň. Bude teda zaujímavé sledovať, či dostanú svojho muža.

Ako informoval TEAMtalk, Newcastle je „pripravený“ konkurovať Arsenalu o podpis Raphinhu toto leto. Aj keď nebolo jasné, či by ho Barcelona bola ochotná prepustiť.

Vzhľadom na pretrvávajúce finančné problémy by však Barcelona mohla byť prinútená predať niektorých svojich kľúčových hráčov, aby mohli financovať svoj vlastný prestupový obchod. Newcastle teda určite má šancu získať brazílskeho reprezentanta.

Newcastle je ochotný zaň toto leto zaplatiť 80 miliónov eur.

Správa dodáva, že Barcelona ‚s radosťou privítala predaj hráča‘ za túto sumu.“ Preto musí Deco presvedčiť svojho klienta, aby akceptoval prestup do Newcastlu, skôr ako sa pripojí k španielskemu klubu ako ich nový športový riaditeľ.

Ak je to pravda, Newcastle sa tým dostáva pred Arsenal v pretekoch o jeho podpis. Jedinou otázkou je, či Arsenal zareaguje vlastnou vylepšenou ponukou.

Raphinha preferuje zostať na Camp Nou. Ale, ako už bolo spomenuté, Barcelona môže byť nútená ho predať, aby zmiernila svoje pretrvávajúce finančné problémy.

Bude teda zaujímavé sledovať, či si Newcastle odnesie Raphinhu od Španielskeho giganta.

Zdroj: teamtalk

Foto: fcbarcelona