Deco sa snaží presvedčiť Gulera cieľ Realu Madrid, aby sa pripojil k Barcelone

Zdieľať:

Podľa AS bude Decovou prvou prácou v Barcelone ako technický sekretár ísť do priameho kontaktu s Realom Madrid pri akvizícii tureckej senzácie Ardu Gulera.

18-ročný ofenzívny stredopoliar, ktorý v minulej sezóne strelil šesť gólov v 35 zápasoch za Fenerbahce, má uvoľňovaciu klauzulu v hodnote 17,5 milióna eur.

Gulera, ľavonohého útočného stredopoliara so zmyslom pre gól a prehľad v hre, ľudia v jeho vlasti nazývajú ako ‚tureckého Messiho‘.

V súčasnosti sa hovorí, že veľa špičkových tímov sa snaží hráča presvedčiť a Barcelona je náhodou jedným z nich. Spomínaný poplatok, za ktorý je mladý zázrak k dispozícii, má Barcelona na dosah a vedenie ho vraj považuje za perfektnú trhovú príležitosť.

Jeho výkon nezostal nepovšimnutý. V súčasnosti ho s ponukou oslovilo mnoho špičkových tímov vrátane Realu Madrid.

18-ročný mladík chce Turecko opustiť a Deco k nemu bude musieť podľa toho pristupovať.

Zdá sa, že Deco, hlavný muž v športovom oddelení v Barcelone, vedie operáciu a musí sa uistiť, že Barcelona poskytne mladému hráčovi všetko, čo požaduje.

Pokiaľ ide o prestupové záležitosti, bývalý stredopoliar bude robiť všetky veľké rozhodnutia a jeho prvotnou úlohou je identifikovať konkrétnych hráčov, ktorí by mohli tímu pomôcť v budúcej sezóne. A teraz, keď je cieľom Guler, musí sa uistiť, že operácia bude vykonaná skôr, ako Real Madrid urobí svoj krok.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: barcacentre/twitter.com