Cieľ Barcelony Palhinha ocenený klubom Premier League na 90 miliónov libier

Zdieľať:

Keďže Barcelone dochádzajú možnosti na pozície pivota v strede poľa, správy naznačovali, že ako možnú možnosť označila Fulham a portugalského hráča Joa Palhinhu.

Opcie Joshuu Kimmicha a Martina Zubimendiho sú kvôli ekonomike prakticky mimo. Teraz sa zdá, že ďalší prioritný cieľ, Marcelo Brozovič, smeruje k saudskoarabským gigantom Al Nassr.

Uprostred toho bol Palhinha označený ako potenciálna alternatíva Barcelony, pričom nastupujúci športový riaditeľ Deco je považovaný za obdivovateľa portugalského reprezentanta.

Podľa správy Daily Mail však Fulham bude uvažovať o predaji Palhinhu toto leto iba vtedy, ak dostane ponuku vo výške približne 90 miliónov libier (104,7 milióna eur), čím sa definitívne dostane mimo dosah Barcelony.

V správe sa uvádza, že Deco osobne bojoval za podpísanie Palhinhu, ktorý je tiež cieľom West Ham United, ako možná náhrada za Declana Ricea.

Takže napriek tomu, že Deco je obdivovateľom, prestup do Barcelony v lete vyzerá ako veľmi vzdialená možnosť.

Namiesto toho by mohol byť cenovo dostupnejšou alternatívou portugalský hráč Florentino Luis, pričom  Benfica zaňho chce získať 30 miliónov eur.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: footballtoday.com