Juventus by mohol ponúknuť Barcelone krídelníka v hodnote 40 miliónov eur za podpísanie Kessieho

Zdieľať:

V tomto bode je jasné, že Barcelona sa toto leto snaží zbaviť Francka Kessieho uprostred svojich finančných turbulencií.

26-ročný hráč sa zdráhal odísť, ale vzhľadom na to, že po príchode Ilkaya Gundogana a Oriola Romeu by mohol v budúcej sezóne hrať oveľa menej, mohol by akceptovať odchod.

Pre Kessieho sa plánoval návrat do Talianska, pričom Juventus prejavil veľký záujem získať jeho služby. Bianconeri sú pripravení toto leto vynoviť svoju stredopoliarsku jednotku a hráča Barcelony považujú za kľúčový cieľ.

A teraz správy z Talianska, ako ich sprostredkovalo Mundo Deportivo, naznačujú, že Juventus by mohol Barcelone ponúknuť Federica Chiesu ako súčasť dohody o podpise Kessieho v prebiehajúcom prestupovom období.

Taliani požiadali o stretnutie s Barcou koncom tohto týždňa, keď sa tieto dva tímy stretnú v predsezónnom prípravnom stretnutí v USA. A rozhovory o dohode pre Kessieho by mohli napredovať počas tohto stretnutia, pričom Chiesa bude pravdepodobne ponúknutý Blaugrana.

Bude zaujímavé sledovať, či Juventus skutočne položí meno talianskeho krídelníka na stôl v diskusiách s Barcelonou, aby získala Kessieho. Zatiaľ čo Blaugrana majú viac možností v útoku, šanca získať hráča ako Chiesa by mohla byť príliš lákavá na odmietnutie.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: sportingnews.com