Barcelona stanovila pre Dembeleho a PSG päťdňový termín na dokončenie prestupu

Zdieľať:

Zdá sa, že Ousmane Dembele sa nepripojí k PSG z Barcelony aktiváciou klauzuly o uvoľnení 50 miliónov eur, ktorá vyprší o polnoci.

Namiesto toho 26-ročný hráč požiadal Blaugrana, aby rokoval s Parížanmi a dohodli sa medzi sebou na prestupovej čiastke, keďže sa chce s klubom rozísť za dobrých podmienok.

Mundo Deportivo teraz hlási, že Dembele oficiálne oznámil Barcelone svoju túžbu vstúpiť do PSG v prebiehajúcom okne a požiadal klub o povolenie s nimi rokovať a dosiahnuť dohodu.

Okrem toho Barcelona stanovila päťdňovú lehotu na to, aby Dembele a PSG dospeli k trojstrannej dohode a dokončili prestup.

To znamená, že PSG musí teraz predložiť dostatočne dobrú ponuku Barçe v najbližších piatich dňoch a dohodnúť sa s Francúzom na osobných podmienkach.

Barça dnes odložila svoje lety z Dallasu do Las Vegas, pretože čakala na jasno v budúcnosti 26-ročného krídelníka.

Teraz, keď Barcelona dáva päťdňový termín na dohodnutie prestupu, Dembele pocestuje so zvyškom tímu do Las Vegas.

To však nezaručuje, že si zahrá v záverečnom prípravnom zápase proti AC Miláno vo Vegas.

Podľa TV3 sa manažér Barcelony Xavi Hernandez už stretol s Dembelem, aby prediskutoval situáciu, ale nedostal odpoveď od krídelníka o možnom prestupe do PSG.

Medzitým prezident klubu Joan Laporta chce, aby sa kľúčový krídelník okamžite rozhodol a čo najskôr to oznámil tímu.

Ďalšie stretnutie medzi Dembelem a Xavim by sa mohlo uskutočniť v najbližších hodinách, ale zatiaľ všetky náznaky smerujú k prestupu do Paríža.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: marca.com