Barcelona dosiahla posledné fázy rokovaní s Cancelom

Zdieľať:

Keďže FC Barcelona je pripravená zvýšiť naliehavosť počas záverečných fáz letného prestupového obdobia, katalánski giganti sa snažia čo najskôr ukončiť prebiehajúce operácie, aby sa vyhli akýmkoľvek oneskoreniam dlhším, než je potrebné.

Jedným z kľúčových cieľov pre FC Barcelona zostáva začlenenie krajného obrancu Joaa Cancela do zostavy Barcelony, pričom katalánski giganti pokračujú v rokovaniach o 29-ročnom hráčovi s Manchestrom City.

Barcelona už predstavila svoju najnovšiu oficiálnu ponuku Manchestru City podľa španielskeho SPORT, návrh, podľa ktorého katalánski giganti zaplatia Manchestru City 30 miliónov eur na konci sezónneho hosťovania v júni 2024 a možnosťou trvalého odkupu.

V tábore Manchestru City však vznikajú nezhody, pretože chcú natrvalo prerušiť vzťahy s 29-ročným portugalským hráčom práve toto leto, a to buď priamym nákupom, alebo značným poplatkom s povinnosťou nákupu, a nie voliteľným pre Barcelonu. 

Katalánci sú ochotní zaviesť určité ciele, ktoré by v prípade splnenia zabezpečili, že Barcelona bude mať na hosťovanie portugalského krajného obrancu uplatnený povinný nákup. Hoci je hráč ochotný znížiť svoj plat, Manchester City zostáva významnou prekážkou, ktorú treba prekonať.

Cancelo aj jeho agent Jorge Mendes pokračujú v presadzovaní jeho odchodu a sú si istí, že sa nakoniec dosiahne výhodná konečná dohoda pre všetky strany. Navyše, ak sa Mendesovi podarí čoskoro uzavrieť obnovu Bernarda Silvu, Manchester City by mohol byť ochotný dať ďalší priestor barcelonským postupom a Mendesovým pokusom.

FC Barcelona však už oznámila Jorgemu Mendesovi, že na túto operáciu je stanovený konečný termín do konca tohto týždňa, po ktorom budú Katalánci nútení hľadať inde alternatívy vzhľadom na to, že do letného okna by zostávalo len približne desať dní, kde Barcelona určite potrebuje získať pravého obrancu.

Zdroj: barcanewsnetwork.com

Foto: fcbarcelonanoticias.com