Barcelona sa rozhodla uplatniť opciu na kúpu 22-ročného útočníka

Zdieľať:

Týmto hráčom je Pau Victor, ktorého si Michel obľúbil aj v Girone. Tréner Girony mal 22-ročného hráča ako tretiu možnosť v poradí za Dubvicom a Stuanim, ale útočník sa pripojil k Barcelone, pretože veril, že príležitosť trénovať v jednom z najväčších klubov na svete bola príliš dobrá na to, aby ju odmietol.

Victor strávil poslednú sezónu na hosťovaní v Sabadell, ale prijal ďalšie hosťovanie v tejto sezóne do Barcelony ako odrazový mostík vo svojej kariére.

Jeho pôsobenie v klube Blaugrana prebiehalo doteraz celkom dobre, keďže sa stal najlepším strelcom Barcy Atletic, keď v 16 zápasoch strelil 11 gólov a pridal 2 asistencie.

Vďaka tomuto dobrému výkonu SPORT uvádza, že Katalánci sú odhodlaní udržať si futbalistu a natrvalo ho kúpiť.

Barcelona za týmto účelom nebude musieť rokovať s Gironou a môže hráča získať natrvalo za 3 milióny eur. V súčasnosti predstavitelia Blaugrana veria, že by to bola dobrá investičná príležitosť a získať hráča za túto sumu sa môže v nasledujúcich rokoch ukázať ako prospešné.

Keď Barcelona získa plné práva na hráča, môže sa rozhodnúť, či si ho ponechá pre prvý tím, alebo ho predá do iného klubu, aby získala rýchly zisk.

Victor už púta pozornosť viacerých klubov a jeho dopyt ešte vzrastie, keď bude debutovať v prvom tíme pod Xavim.

Zdroj: barcanewsnetwork.com

Foto: fcbarcelona.com