Frenkie de Jong a Sergi Roberto prehovorili po prehre s Realom: „Kiežby som mohol vysvetliť, čo sa stalo“

Zdieľať:

Barcelona premeškala príležitosť zabezpečiť si prvú trofej v roku 2024, keď vo finále španielskeho Superpohára utrpela ponižujúcu prehru 4:1 od Realu Madrid.

Bol to zahanbujúci výsledok pre Kataláncov, ktorí sú dosť náchylní na prehru so svojimi úhlavnými rivalmi Realom Madrid.

Stredopoliar Sergi Roberto po zápase zdôraznil sklamanie z výsledku a uviedol (h/t Mundo Deportivo): „Prehra s Realom Madrid je vždy bolestivá. Som veľmi nahnevaný.”

„Dva góly v priebehu 10 minút nás veľmi ranili. Po penalte sme to skúsili. Sme nasraní, ale musíme ísť ďalej,“ povedal. „Rád by som mohol vysvetliť, čo sa nám stalo na začiatku zápasu. Keď sme dali gól na 2:1, bolo to ako by sme sa vrátili do zápasu.”

Ďalšia hviezda Barcelony, Frenkie de Jong, bola tiež sklamaná z výsledku, najmä po štyroch víťazstvách za sebou vo všetkých súťažiach.

„Neprišli sme v zlú chvíľu, pretože sme práve vyhrali štyri zápasy v rade. Myslím si, že to nie je zlý moment, ale dnes boli lepší a zaslúžili si vyhrať,“ povedal Holanďan (h/t Mundo Deportivo).

De Jong dodal, že Barcelona sa musí zomknúť a v nadchádzajúcich zápasoch sa jej bude dariť. “Musíme sa zotaviť, vstať a predovšetkým sa veľa zlepšiť,” dodal.

Sergi Roberto tiež zopakoval podobný pocit, keď podporoval Barcelonu, aby sa mu darilo aj v zostávajúcich súťažiach.

„Vo štvrtok musíme myslieť na ďalšiu súťaž. Musíme sa poučiť z našich chýb,“ povedal veterán. “Určite sa z toho dostaneme. Stále tomuto tímu 100% verím.”

Zdroj: barcauniversal.com

Foto:fcbarcelonanoticias.com