Dôvod obrovského hnevu Joana Laportu po Barcelone s Granadou

Zdieľať:

Situácia v Barcelone nie je ani zďaleka v poriadku. Joan Laporta a spol. sú pod silným tlakom a sledovaním pre slabé výkony tímu v tejto sezóne a každý podpriemerný výsledok len zhoršuje situáciu.

Netreba dodávať, že barcelonská remíza 3:3 proti Granade nepadla dobre. Joan Laporta bol údajne zúrivá a po výsledku vyhodil taniere s pečivom z prezidentskej lóže.

Exkluzívna aktualizácia od TV3 prináša skutočný dôvod prezidentovho impulzívneho prejavu hnevu. Aj keď to malo priamu súvislosť s výsledkom tímu na ihrisku, boli tu aj iné spúšťacie faktory.

Po zápase proti Granade na Montjuic niektorí fanúšikovia na tribúnach dávali najavo svoju nespokojnosť s administratívou a nespokojným tónom.

Niektorí fanúšikovia zamierili k pokladniam a začali kričať heslá proti prezidentovi a predstavenstvu, ako napríklad: „Laporta odstupuje“, „Hanba“ alebo „Odíď“.

Niektoré z Laportových volebných hesiel ako „Prehra má následky“ a „Vrátime radosť“ boli spomenuté, či už v sklamaní alebo sarkazme, a to sa prezidentovi nepáčilo.

Laporta tak vstúpil na pódium a hodil tri taniere s pečivom, čo sa dá opísať len ako impulzívny prejav jeho hnevu.

Vyrútil sa zo štadióna a bol vraj taký rozzúrený, že aj jeho blízki odišli s vedomím, že je to mimo ich kontroly.

Tieto dva stratené mali za následok okamžité stretnutie medzi prezidentom a športovým výborom Barcelony. Scény počas diskusie neboli pekné, pretože v nej prevládali napäté momenty, hádky a hnev.

Čo sa stalo počas stretnutia a jeho výsledky zostávajú neznáme. Známe je však to, že Enric Masip zo športovej komisie opustil stretnutie predčasne a urobil to rozzúrený, pretože na neho niekto niečo kričal.

V skutočnosti to nie je prvýkrát, čo sa niekto z administratívy alebo výboru postavil Masipovi. Tentoraz to však nevzal dobre a odišiel predčasne.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: fcbarcelonanoticias.com