Flick: De Jong je blízko k uzdraveniu

Zdieľať:

Futbalistov FC Barcelona čaká ďalší náročný zápas proti Osasune. Prinášame vám už tradične ďalšiu tlačovú konferenciu Hansiho Flicka.

Zápas
“Vždy je dobré vyhrať, nesústredíme sa na skóre. Pripravili sme sa na víťazstvo, ale viem, že je to ťažké, pretože doma získali 10 bodov. Štadión je neuveriteľný a fanúšikovia ich podporujú. Hráčom sa toto prostredie páči.”

Prekvapenie
“Ide o kvalitu, hráči sú veľmi dobre futbalovo pripravení. Pracujú s vášňou a dobrou mentalitou. Sme nadšení. Plnia naše pokyny. Ide im to veľmi dobre. Je veľmi dobré byť trénerom Barcelony.”

Rotácie
“Budú nejaké striedania, treba ich urobiť. Potrebujeme však skúsených a Rapha a Lewandowski sú potrebný. Sme pripravený.”

Frenkie de Jong
“Keď ho vidím trénovať, páči sa mi to. Aj Gavi zvyšuje tempo. Je to dobré. Frenkie je blízko k uzdraveniu. Je dobré ho vidieť. Potrebuje čas na zotavenie. Je to skúsený hráč a môže nám pomôcť, aj keď bude hrať 20 minút.”

Sankcie UEFA
“Myslím si, že Elena Fort dala správnu odpoveď. Čokoľvek, čo poviem, by bolo v tomto zmysle priveľa. Nemyslím si, že by stálo za to dodať niečo viac, ako to, čo už povedala Elena.”

Marc Bernal
“Myslím si, že zatiaľ je to v poriadku. V tomto veku nie je ľahké prijať takéto zranenie.”

Jules Koundé
“Povedal som mu, nech si oddýchne… Ešte nikdy som nemal takého hráča. Po zápase chce trénovať. Vždy. Veľmi sa o seba stará. Nie je to normálne. Jeho postoj nie je normálny, ale je to veľmi dobre.”

Spojenie brankár – obrana
“De la Fuente je súčasťou trénerského štábu, má veľa skúseností. Pracuje s najlepšími brankármi. Iñaki bol zapojený do všetkých prác. Je dobré mať dobrý vzťah a mať kontakt s hráčmi.”

zdroj: Marca

foto: X/FCB