Daily Mail: Xavi rokuje s Manchestrom United

Zdieľať:

Podľa najnovších správ, ktoré sa postupne, ale iste objavujú je známe, že po odchode z FC Barcelona sa meno Xaviho Hernándeza opäť spája s Manchestrom United. V posledných dňoch sa hovorilo aj o možnej práci hlavného trénera Katarského národného tímu, no táto informácia bola popretá a teraz v Anglicku média informujú o rokovaniach 44. ročného bývalého trénera FC Barcelona Xaviho Hernándeza.

Podľa Nathana Salta, Chrisa Wheelera a Liama Morgana z Britského denníka Daily Mail sa Xavi Hernández objavil, ako potenciálny cieľ Anglického klubu Manchestru United, ak sa klub rozhodne prepustiť manažéra Erika ten Haga. Podľa novinárov sprostredkovatelia kontaktovali bývalého trénera Barcelony už dvakrát.

Novinári tvrdia, že štvorčlenná delegácia vedená generálnym riaditeľom Omarom Berradom odletela do Barcelony minulý štvrtok, hoci zdroje klubu Manchestru United to zľahčujú vysvetľovaním, že v Katalánskom hlavnom meste sa nedávno uskutočnilo niekoľko stretnutí na vysokej úrovni, pretože spolumajiteľ Manchestru United Sir Jim Ratcliffe tam bol, aby podporil jachtársky tím Ineos Britannia v ich boji proti Novému Zélandu v América´s Cup.

Na druhej strane zdroje Manchestru United tvrdia, že Ten Hag naďalej zostane manažérom a klub neplánuje žiadne zmeny.

Zdroj: sport.es, fcbarca.com
Foto: sport.es

Peter
Sledujte ma