Pique: Rozdiel medzi nami a Bayernom je vo vedení

Zdieľať:

Podobne ako Xavi Hernandez aj Pique absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom s Bayernom. Fanúšikom poslal pekné slová.

Zápas
„Nezáleží na tom, že Bayern už postúpil. Pre nás sa počíta len víťazstvo. Myslím si, že to bude dobrý zápas. Uvidíme, kto vyhrá.”
Súčasná situácia
„Mohli by sme sa o tom rozprávať hodiny. Musíme sa pozerať na súčasnosť a budúcnosť. nie sme v situácii, v ktorej by sme chceli byť. Už teraz je vidieť niektoré zmeny aj keď nám stale veľa chýba. Som presvedčený, že budeme bojovať. Máme intenzitu a chceme vyhrávať trofeje a zápasy. Je to základ všetkého. Hra a góly postupne prídu.”
Odveta
„Pre nás sa počíta len víťazstvo. Je pravda, že posledné dva zápasy proti Bayernu nám nevyšli. Je to alw minulosť. Zajtra budeme chcieť vyhrať, to je jasné.”
Góly
„Je to ťažký zápas na ťažkom štadióne. Včera som videl štatistiku, že Bayern v skupinovej fáze doma dlho neprehral.Je pravda, že strieľame málo gólov, ale ak chceme vyhrať musíme v prvom rade udržať čisté konto. Musíme hrať na polovici Bayernu, získavať loptu a vtedy byť bližšie k bránke. Ak nedostaneme gól, stačí nám dať jeden.”
Lewandowski
„Musí hrať ďaleko od pokutového územia. Robert je veľmi dobrý a vyniká v zakončovaní. Musíme ho držať ďaleko od bránky. Vtedy budeme mať väčšiu šancu na výhru.”
Odkaz pre fanúšikov
„Sme v situácii, v akej sme, no dostali sme sa do nej sami. Práve v týchto momentoch je vidieť, kto je skutočný fanúšik. Lásku ku klubu a k farbám je vidieť predovšetkým v ťažkých časoch. Teraz v takej situácii sme. Teraz je vidieť, kto je s nami v dobrom aj v zlom.”
Rozdiel medzi Barcelonou a Bayernom
„Vo vedení.”

zdroj: BarcaTV 

foto: Twitter/FCBarcelona