SPORT: FC Barcelona sa zaujíma o obrancu Arsenalu

Zdieľať:

Katalánsky denník Sport informuje, že FC Barcelona ma záujem získať 24-ročného obrancu Gabriela dos Santosa Magalhãesa, ktorý aktuálne svoju prácu odvádza Anglickému klubu Arsenalu.

Gabriel je vynikajúci obranca v Premier League, v aktuálnej sezóne odohral zatiaľ 27 zápasov a podarilo sa mu streliť tri góly. Tento prestup však bude mať jeden menší háčik. Anglický klub Arsenal hráča kúpil v roku 2020 z Lille za 26 miliónov eur a jeho aktuálna zmluva platí do roku 2025. To znamená, že hráč pre Barcelonu určite nebude lacnou záležitosťou. Denník taktiež informuje, že Barcelona už absolvovala rozhovory, na ktorých sa objavil nie len obranca, ale aj ďalší hráči Barcelony.

Barcelona však tento transfer môže využiť pre svoj prospech. Arsenal ma záujem hneď o niekoľkých hráčov Barcelony. Prvý na zozname je Memphis Depay, ktorý sa aktuálne dostal na druhú koľaj klubu… Katalánsky klub by rozhodne veľmi rád opustil aj 32-ročný brankár Neto, predtým spájaného z Arsenalom. Podľa zistených správ sa Arsenal zaujíma aj o mladíka Riquiho Puiga. V tomto prípade sa budeme môcť baviť aj o výmene hráča za hráča…

Zdroj: fcbarca.com
Foto: twitter.com/barcacentre

Peter
Sledujte ma